Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O doby, kdy má partnera, nyní již manžela Daniela Farnbauera, tak si drží chlapy od těla. "S nikým nikam nechodím, držím to na zdvořilostní úrovni," řekla Super.cz Gabriela Partyšová (45), která moderovala Česko-Slovenský ples, a protože byla v práci, muž ji nedoprovázel, takže se kolem ní rojila spousta jiných pánů. Měli ale smůlu.

Gábina si na rozdíl od vlastní svatby našla čas na to, aby se sešla s návrhářem Lukášem Macháčkem, a nechala si ušít šaty na míru. "Byla to taky velká rychlovka, vymýšleli jsme je asi před týdnem, ale nikdo je přede mnou tentokrát neměl," smála se moderátorka, která už si z toho, že její svatební róbu před ní vynesly zpěvačka Monika Absolonová (47) a módní blogerka Ejvi Freedom, dělá legraci.

Naštvaná kvůli tomu, že je neměla první, prý nebyla, i když to média probírala horem dolem. "Fakt ne. My se opravdu rozhodli týden dopředu před Danovými narozeninami, že se vezmeme. Já měsíc zajišťovala jeho oslavu, do toho moderovala Prásk! a Snídani s Novou, starala se o Kristianka, který měl navíc jarní prázdniny, a byla jsem s ním na horách. Měla jsem toho strašně moc," vysvětlovala.

"Takže jsem si řekla, že musím jít na jedno místo, kde určitě něco bude, a vyberu si. Měla jsem představu, že chci šaty trochu éterické, aby se hodily do prostředí té restaurace, a aby měly zakryté ruce, protože už nejsem pětadvacetiletá princezna. Přišla jsem tam, byly tam, po jejich historii jsem se nepídila a svatbu jsem si v nich užila," dodala.

A výběr ji nemrzí ani zpětně. "A kdyby mě to náhodou někdy zamrzelo, tak znám lidi, kteří se berou za život několikrát. Jiného muže než Daniela už nechci, ale můžeme se vzít klidně ještě jednou, kdybych se rozhodla, že se chci vdávat v jiných šatech," překvapila nás Gábina.

Reklama

Další články

Načítám