Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kate Micucci se nejvíce proslavila jako stydlivá přítelkyně Rajeshe ze seriálu Teorie velkého třesku. Teď fanouškům přiznala, že jí byla diagnostikována rakovina plic a už podstoupila i operaci.

Seriálový Rajesh Koothrappali během celého seriálu mnoho přítelkyní neměl, a tak nikdo z fanoušků sitkomu asi jen tak nezapomene na chorobně stydlivou Lucy. Pro Kate Micucci byla Lucy zatím zásadní životní rolí, úspěch slaví ale i mimo televizní obrazovky, a to jako členka hudebního dua Garfunkel and Oates. Druhou polovinou projektu je Riki Lindhome, která se také objevila v seriálu. Kate teď se svými fanoušky na sociální síti sdílela smutnou zprávu, byla jí diagnostikována rakovina plic. Nemoc, kterou by herečka a zpěvačka rozhodně nečekala.

@katiemicucci

An update on what I’ve been up to. 🫁 #sicktok #hospital #imokay #solucky #sendinglove

♬ original sound - Katemicucci

„Je to opravdu zvláštní, protože jsem nikdy v životě nevykouřila cigaretu, takže, to víte, bylo to překvapení,“ informovala na TikToku s tím, že její lékař na nemoc přišel kvůli určitým vyšším hodnotám některých látek v její krvi. Rakovina ale byla podchycena v raném stadiu a Kate už podstoupila i operaci. „Byl to trochu výlet a pravděpodobně se teď několik týdnů budu pohybovat pomalu, ale vrátím se,“ řekla fanouškům s tím, že se těší, až bude moci znovu malovat, což je další z jejích oblíbených činností. Sdílela dokonce i pár záběrů přímo z nemocniční chodby.

Reklama

Další články

Načítám