Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavnostní uvedení nového seriálu Metoda Markovič si nenechala ujít ani modelka Natálie Kotková. Misska dorazila na premiéru do kina Lucerna v odvážném modelu jako chytrá horákyně.

K černým třpytivým kalhotám vzala sako, které bylo z poloviny doplněné bílým tylem, pod kterým blondýnka nic neměla. V outfitu tak rafinovaně odkryla záda, ňadra schovala pod řasení tak, aby nic nevykouklo.

„Je to takové oblečené neoblečené, ale všechno je v pořádku a myslím si, že to je akorát,“ svěřila se Super.cz modelka, která si pod to nevzala spodní prádlo. „My holky víme, jak to schovat,“ dodala Natálie, která dorazila na premiéru jako jedna z hostů.

„Dělá to moje kamarádka. Jsem ráda, že mohu vynést její model, který už třeba někde byl. Nebo byl jiný a ona ho znovu přešívá, aby to bylo ekologické,“ prozradila Natálie Kotková, která je fanynkou kriminálek, a tudíž se na promítání seriálu těšila.

Reklama

Další články

Načítám