Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po předávání filmových Oscarů následovala tradiční párty, kterou pořádá magazín Vanity Fair. Tam na sebe přitáhla obrovskou pozornost topmodelka Emily Ratajkowski (32). O té je známo, že se ráda obléká do značně vyzývavých modelů.

Polonahými snímky se ostatně často chlubí i na sociální síti. Na oscarovém večírku oslnila ve futuristicky laděných šatech francouzské módní značky Jacquemus. Přiléhavé šaty byly ze strany vykrojené, modelce tak téměř vykukovala ňadra, což byl zjevný úmysl.

Rafinovaný outfit ostatně působil značně vyzývavě a skoro to vypadalo, jako by Emily před desítkami fotografů očekávala, že šaty na povel spadnou dolů a ukáže se v celé své kráse.

Nic takového se ale nestalo a topmodelka si netradiční vršek šatů přidržovala, aby nakonec nedošlo k tolik žádané „nehodě“.

Emily Ratajkowski se brzy předvede také před kamerou. Měla by se totiž objevit v novém komediálním seriálu Netflixu Too Much, který má na svědomí americká herečka a filmařka Lena Dunham. Obdivovatelé půvabné modelky se tak určitě mají na co těšit.

Reklama

Další články

Načítám