Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kateřina Brožová (56) promluvila o svém uvěznění v obchodním domě s nábytkem, ke kterému došlo ze soboty na neděli. Během večerních nákupů ji nečekaně v obchodě zamkli. Herečka nakupovala krátce před zavírací dobou, která byla v osm hodin večer. Zhruba deset minut před koncem otevírací doby šla k východu, ale než dojela dolů ze třetího patra, bylo zamčeno a nikde nikdo.

Vysvobodili ji až o více jak dvě hodiny později. Jednatel společnosti se vyjádřil takto: "Obchodní dům je vybaven elektronickým zabezpečovacím systémem, z kterého je patrné, že obchodní dům byl uzamčen ve 20:15 hod. Čidla detekovala pohyb paní Brožové a spustila alarm ve 20:17 hod. Na tento poplach nereagovala externí společnost, která má v takovém případě dojet na místo a zjistit příčinu. Z tohoto pochybení jsme již vyvodili odpovídající důsledky," řekl Blesku jednatel společnosti Petr Laurich.

Jeho slova ale herečka vyvrací. "Detekovali mě dvacet minut poté, co zamkli. Není pravda, že zamkli ve 20:15, zamkli maximálně v 20 hodin. Sami mi včera řekli, že alarm se spíná po dvaceti minutách," řekla Super.cz Brožová s tím, že ji včera navštívili zástupci obchodního centra, aby se jí omluvili.

"Přinesli mi velikou kytici. omluvili se a řekli, že to je chyba externí security," dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám