Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kateřina Brožová (56) zažila požádný šok a strach. Během večerních nákupů v obřím centru s nábytkem v Čestlicích ji nečekaně v obchodě zamkli. Brožová nakupovala krátce před zavírací dobou, která byla v osm hodin večer. Pět minut před koncem se dala k východu. Jaké bylo překvapení, když se najednou zhasnulo a Brožová zjistila, že je v obchodě doslova uvězněná.

Nikde ani noha, nikdo, kdo by jí mohl pomoci. Kateřina se snažila proto dovolat na policii. "Snažila jsem se dovolat asi na pět míst a nikdo mi není schopný pomoct. "Odcházela jsem před osmou k východu a všude zamčeno. Jsem v úplně prázdném baráku," popisovala situaci herečka.

"Slyšíte ten alarm? Ten bude asi kvůli mně. Pořád tady chodím, ale nikdo nepřijíždí. Jsem tu úplně sama. Asi v tomhle baráku pracuje tak málo lidí, že si tu můžete dělat, co chcete," krčí rameny Brožová, které se asi po téměř hodině ozvala telefonicky policie zpět, že jde hledat někoho, kdo ji vysvobodí.

"Nenapadlo by mě, že budu večer trávit v obchodním domě. Už tu byla policejní hlídka a shánějí někoho, kdo to tu odemkne a dostane mě ven," dodala Brožová, která se na "svobodu" dostala po více jak dvou hodinách.

"Dorazil správce, který se ještě hrozně rozčiloval, že sem musel takhle večer přijet. Ještě mě zkontrolovali, jestli jsem náhodou něco neukradla," uzavřela herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám