Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hostem besedy, jak správně fungovat v páru, byla Lela Vémola (34). Domnívá se, že k tématu má hodně co říct, jelikož se svým manželem prožili a ustáli řadu krizí. „Vztahem jsem prošla od A do Z a myslím, že jsem to ustála,“ řekla Super.cz.

„Teď máme s mužem pěkný vztah, máme krásné děti, krásnou rodinu. Je to o tom, to ustát, zvládnout, na vztahu pracovat a jít dál,“ míní s tím, že není nutné to vzdát, ani když dojde k velkým krizím, které s manželem Karlosem Vémolou (38) měli. Lela se dokonce od partnera v době, kdy měli jen jedno dítě, odstěhovala domů na Slovensko.

Život je nevyzpytatelný, může vám do něj cokoli přijít. A zareagovat můžete různě. Ale můj muž začal bojovat. Líbilo se mi to a byla jsem za to ráda, protože rodina je rodina. Měli jsme ještě hodně krizí, předtím i potom, ale ustáli jsme to. V dnešní době je důležité dokázat řešit ve vztahu problémy, přehodnotit to, promluvit si. Komunikace je důležitá,“ domnívá se Lela.

„V tom je síla vztahu. Ne to, že po jedné krizi od sebe páry nebo manželé odcházejí. Vůbec se mi to nelíbí. Kde je pak síla toho vztahu, lásky, manželství? Lidé by měli držet při sobě a měli by chtít ty krize zvládnout,“ ptá se a zároveň si odpovídá.

A proč je pro ni osudovým mužem právě Karlos, že jí stálo za to mu všechno odpustit, ač to nebylo jednoduché? „Samozřejmě nic pro ženu není jednoduché, protože jsme jemná stvoření. Ale Karlos je otec mých dětí, tak to mělo v mém životě být. Pro mě je rodina na prvním místě a stojí mi za to o ni bojovat. Nejjednodušší je odejít a na všechno se vykašlat, ale pak si stejně zpětně každý řekne, jak by to bylo, kdyby zabojovat zkusil. A to je škoda. My dva jsme pro sebe asi stvořeni, doplňujeme se a on by beze mě už také nemohl být, jsem jeho velká opora,“ uzavřela.

Další články

Načítám