Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Definitivně odstřihla výstřihy, i když její manžel Karlos Vémola (38) není zrovna nadšený ze změny jejích outfitů. Lela Vémola (34) plánuje i opravdu velkou čistku v šatníku, ale zároveň i nové nákupy. O obojí se stará její stylista, kterého si najala a doprovodil ji i na charitativní pokerový turnaj.

„V tomto stylu oblečení se cítím mnohem lépe. Raději než výstřih budu ukazovat nohy. Elegance se mi líbí, je to, co chci, už jsem někde úplně jinde, než jsem bývala, a je čas posunout i to oblékání,“ míní Lela. Protože jsme se v kasinu ve Vestci sešli kvůli charitativnímu utkání v pokeru, zajímalo nás, zda vyřazené kousky z Lelina šatníku půjdou také na charitu.

„Už jsem nad tím přemýšlela, protože toho oblečení mám opravdu spoustu. Jsem typ člověka, který někoho rád obdarovává, tak tuhle myšlenku určitě naplním. Jen se do toho pustit, sama bych to nezvládla. Předpokládám, že to bude trvat několik dní. Naštěstí mi s tím pomůže můj stylista Peter Gaman,“ prozradila. „Ale mám pár kousků, které nedám, něco se mnou prožily a jsou pro mě srdcové. Peťko se mi kvůli tomu směje a možná dojde i k hádkám,“ dodala.

S vyřazováním ale přijdou i nové nákupy a potřeba bude i nová, větší šatna. A Lela už dala manželovi nůž na krk. „Stále tvrdí, že chce koupit slona. Ale když se koupí slon, musíme mít větší barák. Nevím, kdy to bude, ale jestli se bude kvůli slonovi pořizovat větší dům, musím mít i větší šatnu. Je si toho vědomý,“ uzavřela Lela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám