Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vlaďka Erbová (42) si své soukromí už roky střeží, ve společnosti se už tak často neukazuje, avšak je v pravidelném kontaktu s fanoušky na sociálních sítích.

Tam v poslední době sdílela střípky z jejího běžného života nebo pozdravy nejen v bikinách ze slunných cest do zahraničí.

Sexy černovláska tentokrát nechala nahlédnout do svého osobního života o něco víc. A zdá se, že je aktuálně šťastně zadaná. Na svém Instagramu totiž sdílela černobílý snímek z postele, kde leží na potetovaném nápadníkovi, kterému ale není vidět do tváře.

„A budu šťastná! I kdybych si k*rva to štěstí měla nakreslit. Miluju vtipy. My,“ uvedla s úsměvem, ale také emotikonem srdíčka ke snímku, kde se objevily spousty milých vzkazů.

„Není třeba ho kreslit, je třeba ho realizovat,“ vzkázala sledující. „Už jsem si ho nakreslila a podepsala,“ odpověděla Vlaďka s úsměvem. „Nakreslená už je dost,“ napsala další fanynka. „Ano, moc ti to sluší,“ podotkla další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám