Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalý fotbalista a reprezentant Tomáš Řepka (50) má za sebou nejen spousty obdivuhodných úspěchů, ale také několik pádů a průšvihů. A právě o těchto životních momentech vzniká autobiografický film, který nese podtitul Hříšník.

Legenda Sparty nám prozradila, že nebýt jeho partnerky Kateřiny Kristelové (44), tak by nejen k tomuto dokumentu možná ani nedošlo.

„Bez ženy bych to nedal a troufám si říct, že bez ženy bych tady možná dneska ani nestál. Kdo ví, jak bych dopadl, a ono by to asi dopadlo velmi špatně. Měl jsem opravdu nakročeno… ale to všechno bude ve filmu,“ řekl Tomáš Řepka Super.cz na tiskové konferenci se slovy, že po boku své partnerky prožívá ten nejlepší vztah. A i po necelých osmi letech vztahu se umí překvapovat.

Musím říct, že tento vztah je opravdu ten nejopravdovější, a asi nejlepší. Musím říct, že je to zatím super,“ podotkl Tomáš Řepka, který také začátkem příštího roku oslaví padesáté narozeniny. Je vůbec něco, co by si ještě rád splnil?

„Nechám se překvapit. Ten život vám to stejně vždycky nějak naservíruje. Život je boj,“ dodal.

Reklama

Další články

Načítám