Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Porotce MasterChef Česko Radek Kašpárek se raduje z novorozeného synka Sebastiana. Roli novopečeného tatínka si po letech užívá na maximum. „Po osmileté pauze máme další přírůstek do rodiny a je to zase úplně něco jiného. Už je mi zase o pár let víc a mám trošku jiný nadhled na svět. Jsem celkově zklidněný a užívám si to,“ svěřil na kameru Super.cz šéfkuchař.

Porod zvládla manželka Andrea na jedničku. „Všechno proběhlo v pořádku, manželka zdárně porodila, byla skvělá. Máme zdravého, krásného kluka a nic mi teď nechybí,“ raduje se novopečený táta, který pochopitelně u porodu syna nechyběl.

„Byl jsem u všech dětí. Snažil jsem se moc nemluvit, držet manželku pevně za ruku a byl jsem spíš zticha,“ usmívá se Kašpárek. Se sympatickou Andreou má první dítě a prvního syna, každý si do manželství přivedl děti z přechozího vztahu, Radek dvě dcerky a Andrea jednu dcerku.

I po několika letech péči o miminko nezapomněl. „Nechci se nějak chlubit, ale manželka mě sama chválí, jak dokážu precizně přebalit, obléct a jak se postarám o malého Sebíčka. Děti mám strašně rád a tu moji lásku jim dávám úplně na maximum,“ rozněžnil se porotce kulinářské show.

S Radkem Kašpárkem jsme se setkali na křtu kuchařky posledního vítěze MasterChef Česko Romana Staši. Pochopitelně nás zajímalo, jak to měl Radek, jakožto šéfkuchař, během covidu s jídlem a váhou.

„V prvních dvou řadách natáčení MasterChefa jsem měl 110 kilo, to řeknu upřímně. V této třetí řadě, která poběží, se mi podařilo shodit na 95 kilo,“ překvapil. Nově zařadil do režimu sport, kterého se na nějakou dobu musel vzdát, kvůli zdravotním problémům.

„Zatím si to nějak držím. Je to dané tím, že jsem začal trochu sportovat, na svátek mi manželka koupila nové boxerské rukavice a pytel. Koupil jsem si běžecký pás a snažím se něco dělat, protože jsem v prosinci podstoupil operaci páteře a nedávno jsem ukončil rehabilitace,“ dodává s vděčností.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám