Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Minulý týden vyšlo najevo, že politik Matěj Stropnický a herec Daniel Krejčík (29) se po šesti a půl letech rozešli. Partneři si pořídili zámek v Osečanech, který společnými silami rekonstruovali, a vypadalo to, že mají život jako v pohádce.

Daniel se poprvé od rozchodu objevil ve společnosti. Zeptali jsme se ho, co teď s jejich zámkem, do kterého oba investovali nemalé peníze, bude.

My jsme sdíleli z našeho života spoustu věcí a nechtěl bych, aby nás to doběhlo. Všichni máme nějakou hranici intimity, za kterou nechceme už nikoho pouštět, a teď si myslím, že bych tu hranici rád držel. Co bude se zámkem? Nevím, stojí tam čtyři sta let, tak si myslím, že tam bude stát dál,“ řekl Super.cz.

S hercem jsme si povídali na premiéře nového seriálu televize Prima s názvem Vytoč mého agenta, kde Daniel hraje. Během castingu na roli ho ale provázelo malé drama. „Byl jsem zdrogovaný, vyloženě. Byl jsem nemocný, pořádně unavený, měl jsem nemocnou maminku a vůbec jsem na ty kamerovky nechtěl jít. Pak mě přemluvili, že je to hezká role a v autě, než jsem tam šel, jsem si dal prášek na krk, na hlavu. Legálními látkami jsem se vystřelil někam do vesmíru,“ svěřil Krejčík, jehož maminka už je v pořádku.

Reklama

Další články

Načítám