Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jejich vztah vypadal jako pohádka, která rozhodně není pro děti, a teď je možná všemu konec. Megan Fox (37) ohlásila zrušení zásnub s Machinem Gunem Kellym (34) a ti dva už zřejmě ani nebydlí pod jednou střechou. Blíží se konec jejich vztahu?

Na veřejnosti byli vždy jako utržení ze řetězu, nešetřili divokými polibky ani vzájemnými doteky. Začali spolu chodit v roce 2020 a v roce 2022 pak došlo k zásnubám a čekalo se na honosnou svatbu. Místo toho ale časem přišly spekulace o rozchodu. V únoru loňského roku si herečka smazala skoro všechny společné fotky a přestala muzikanta sledovat. Prosáklo také, že pár vyhledal odbornou pomoc a v březnu pak ukončil plánování svatby.

Ve středu pak Megan Fox v podcastu „Call Her Daddy“ potvrdila, že umělci odvolali své zasnoubení. Další podrobnosti k jejich současnému vztahu neuvedla, dle zdrojů z jejich okolí už ale Megan a Machine, vlastním jménem Colson Baker, žijí odděleně. Podle Us Weekly žije Megan v Malibu v Kalifornii, zatímco Colson ve svém sídle v Encinu v Los Angeles.

Definitivní rozchod se ale prý zatím nekoná. „Udělali to, aby si navzájem poskytli nějaký prostor a přitom byli stále spolu,“ řekl jejich známý s tím, že jsou prý údajně právě teď na dně. A jejich vztah je toxický. Své názory ale mají měnit každý den, takže nikdo neví, jak jejich vztahové peripetie nakonec dopadnou.

Reklama

Další články

Načítám