Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vincent Navrátil (27) oficiálně potvrdil, že má po svém boku novou partnerku. Krásnou brunetkou se pochlubil na sociálních sítích, kde sdílel společnou fotografii.

„Sorry, nejsem ani gay, ani single. Nedávejte unfollow, dávejte like. Jsem happy, tak buďte happy se mnou,“ uvedl herec ke snímku, který vyvolal velký rozruch, ale také zřejmě nějaké nevole.

Vincent totiž také odhalil, že mu ubylo několik fanoušků. „Coming out se v dnešní době nevyplácí,“ napsal k úsměvné koláži, kde je vidět rozdíl sledujících.

Dalším fanouškům pak syn Veroniky Žilkové poděkoval za obrovskou podporu a milé komentáře. „Děkuju za nádherný komentáře. Snažím se odpovědět všem! Ale bohužel budu muset končit. Bude večeře,“ podotkl.

Nebylo tak těžké vypátrat, kdo vlastně Vincentova nová holka je. Dle informací Super.cz jde o Beu, která už nějakou dobu také pomáhá s Instagramem Vincentově starší sestře Agátě Hanychové (38), která si ji nemůže vynachválit. To je znát právě během živých vysílání, kde se na ni ptalo několik fanoušků.

Reklama

Další články

Načítám