Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Michaela Nosková (41) na premiéře muzikálu Bídníci zářila v nádherných červených šatech z dílny Anamé. Nebyla ale první slavnou dámou, která je vynesla. Na Českém slavíkovi se v nich ukázala zpěvačka a modelka Jitka Boho.

Nosková má však výraznější hrudník, silikonové trojky, které se jí chvílemi pod šaty dost rýsovaly. „Snažila jsem se přelepit vnady, ale nešlo to. Látka je tak na tělo, že bylo vše vidět,“ řekla Super.cz Nosková, která tak nemohla moc hýbat rukama, aby nebylo vidět více, než si přála.

Červený model jí velmi slušel. „Využila jsem rad někoho jiného. Volala jsem i svému kadeřníkovi, poslala jsem mu šaty a konzultovala i účes,“ vysvětlila Nosková, která vlasy zkrátila a vrátila se k zrzavé barvě.

„Cítím se v ní nejvíc sama sebou, proto jsem se k ní vrátila,“ doplnila zpěvačka, která kdysi v Bídnících zpívala, v obnovené verzi ale již není.

„V roce 2007 jsem naskakovala do role Fantiny, mám ten muzikál hrozně ráda. V době konkurzů na současnou verzi jsem byla těsně po porodu, tak jsem to nestihla,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám