Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední dny nejsou pro Kateřinu Brožovou (56) vůbec jednoduché. O herečce je známo, že je velkou milovnicí zvířat. A právě jeden z jejích mazlíčků si prochází zdravotními komplikacemi, o které se herečka podělila.

Brožová se vždy ráda obklopovala zvířaty a vedle koní se netají láskou k psům. „Máme doma dva psy, ridgebacka a jezevčíka, dcerka si pak pořídila také štěňátko jezevčíka,“ svěřila se Super.cz herečka. Jako psí máma nese zdravotní stav svého rhodéského ridgebacka nelehce. „Můj zlatý Jordy. Je mu devět a má problém s jícnem, ochablé svalstvo. Děje se to prý pejskům v tomto věku,“ svěřila se herečka, která tak musí pejskovi pomáhat u jídla.

„Musí jíst jen ve vzpřímené poloze a potom takto vydržet 20-30 min. Udělám pro něj cokoli, abych mu pomohla. Měl dávivý kašel a zápal plic. Je to teď lepší,“ svěřila se smutně Kateřina Brožová, která pejskovi musí pomáhat i u pití. „Při takové péči to Jordik musí zvládnout,“ dostala herečka podporu od fanoušků. „Držíme palce, ať se mazlíček vyléčí,“ napsala jedna z fanynek Brožové, která je za podporu velmi vděčná.

Reklama

Další články

Načítám