Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vždy stylová Zendaya vynesla na premiéru svého nového filmu zajímavý model – košilkový korzet z krajky spojený s nadýchanou saténovou sukní. Zendaya se však extravagance a ukazování kůže nebojí. Horní část tak odkrývá mnohé, ve spodní se alespoň schovaly její extrémně štíhlé nohy. „Je už hubená jak lunt!“ komentují její míry fanoušci.

Zendaya šaty oblékla na premiéru svého nejnovějšího filmu Challengers (Rivalové) v Los Angeles. Ten bude k vidění v kinech po celém světě od 25. dubna. Černo-růžový model, na rozdíl od jejích předchozích v rámci tiskového turné k filmu, nijak neodkazoval na její roli tenisové hvězdy.

Vyhublost, na kterou u ní poslední dobou fanoušci poukazují, schovala Zendaya v šatech inspirovaných postelovou kulturou alespoň pod načechranou sukni s vlečkou. V odhalenější horní části, kde ji zakrývá místy jen slabá krajka, ale byla víc než patrná. Model byl od známé americké návrhářky Very Wang.

Korzet šatů byl z černého krajkového saténu s kosticemi, které zdůrazňovaly krajku. Horní část pak plynule přecházela do plné sukně v růžové barvě. Vrstvy sukně kombinovaly růžový satén a černý tyl, který se ukazoval skrze středový rozparek. K šatům Zendaya volila jednoduché doplňky, omezila se na diamantové náušnice a jeden prsten. Pro účes zvolila podobu vysokého drdolu s několika rozpuštěnými prameny.

V nedávném rozhovoru pro magazín Vogue Zendaya sdělila, že ačkoli je dospělá, prožívá nyní období, které většinou patří dospívajícím. Díky brzké kariéře v showbyznysu se stala živitelkou rodiny a pocítila předčasný nátlak na dokonalost.

S rostoucím věkem se však prý naučila říkat ne a dávat si čas na odpočinek. Přiznává, že nikdy nezažila běžné dětství a nyní si v dospělosti prochází fázemi, které prošvihla. V rozhovoru pro Vogue reflektuje své zkušenosti a přemýšlí o vlivu slávy na dětské hvězdy.

Ve filmu režiséra Luca Guadagnino, kterého v rozhovoru z premiéry označila za génia, ztvárňuje fiktivní tenisovou hráčku Tashi Duncanovou. Ta přes svůj nadstandardní talent působí jako trenérka. Je však vdaná za tenisového šampiona, který se ocitá na pokraji porážky a čelí konfrontaci se svým bývalým nejlepším přítelem, který je zároveň Tashiným ex-přítelem.

Během příprav na natáčení se Zendaya mimo jiné radila a spřátelila se Serenou Williams. Film prý velmi dobře ukáže její tenisový i herecký talent. Ve snímku ze sportovního prostředí hraje společně s Joshem O'Connorem a Mikem Faistem. S těmi má dle ukázek tvořit milostný trojúhelník a zažívat společná sexuální dobrodružství.

Na řadu premiér v USA a Anglii chodí Zendaya sama, přestože ji na turné k filmu doprovází její přítel Tom Holland. Jejich vzájemná náklonnost je i tak dle fanoušků jistá, a to i přesto, že si pár své soukromí velmi hlídá. Holland a Zendaya spolu chodí od roku 2021, ale poprvé se potkali na setu Spidermana v roce 2016.

Reklama

Další články

Načítám