Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V březnu to bude rok, co se Nikol Švantnerová (31) stala maminkou. Modelka se už brzy po narození dcerky vrátila ke své práci a může se chlubit mírami, které měla před otěhotněním. Vděčí za to i malé Mie, která začne už brzy chodit.

S holčičkou se nyní modelka objevila na zkoušce šatů na nadcházející plesovou sezonu a roztomilou dcerkou se poprvé pochlubila. Během naší přítomnosti stihla vyzkoušet dva modely, ve kterých předvedla útlou postavu.

„Je pravda, že absolutně necvičím, není na to čas, ale cvičím hodně s Miou a tím, že začala lézt, tak je to náročnější,“ řekla Nikol, kterou jsme potkali v ateliéru Poner, pro který za pár měsíců půjde i přehlídku. „Dcera je po mně a taky moc neposedí, jsem pořád v zápřahu. Všechna poporodní kila jsou pryč,“ dodala modelka, která zejména v rudých šatech byla jako proutek.

Stejně jako loni vynese jejich šaty na blížící se Ples jako Brno. „Už konečně chápu, užívej dokud to jde, letí to šíleně. Podobné šaty jsem na sobě měla na plese před rokem, akorát v růžové barvě, přijde mi to jako včera a Mia bude mít skoro rok, myslím, že s druhým dítětem budu víc myslet na to, ať si to užívám, protože to letí,“ prozradila modelka, která s partnerem a dcerou žije v Olomouci, do Prahy tak vyrazila především kvůli pracovním povinnostem.

Reklama

Další články

Načítám