Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po dlouhé době si užila večírek, když vyrazila na velkou módní párty. Stejně jako ostatní přítomné dámy neměla ani moderátorka Nikol Moravcová (36) problém obléknout si odvážný model, který vznikl ve spolupráci švédského obchodního řetězce a návrháře Thierry Muglera.

"Myslím, že podprsenka by to kazila a všechno se po kojení vrátilo na své místo, i když občas mi moje prsa připomínají uši kokršpaněla. Ale zatím je to v pohodě," prozradila Super.cz, že na plastiku se rozhodně nechystá.

Nikol měla rodičovskou dovolenou nastavenou na čtyři roky. Kromě péče o dceru Violku se ale věnuje i svým pracovním projektům. "Teď hodně pracuju, ale je to proto, abych pak zase mohla na dva měsíce vypadnout k moři," vysvětlila moderátorka a influencerka, která se během moderování první řady reality show Love Island zamilovala do Kanárských ostrovů.

"Oblíbili jsme si je, protože je to tam baby friendly, je tam skvělé jídlo a pořád stejná teplota. Ale náš domov je pořád na Letné a jsme během roku o pár dní déle v Praze než tam," upřesnila. Přesídlit by vzhledem k tomu, že její práce probíhá zejména přes internet, mohla. "Ale musela bych s sebou ty produkty brát, což mi dělá problém, protože mi to nepřijde autentické. Ale pracuji na projektu, který by mi umožnil být v zahraničí víc," míní.

Zajímalo nás, zda má v dohledné době v plánu rozšířit rodinu o další dítě, zatím to ale prý nehrozí. "Každý, kdo zná naši Violku, tak se neptá, jestli budu mít druhé dítě. Ona je velmi intenzivní. Zatím se na to necítíme. Navíc bydlíme pořád ve stejném bytě 2+k.k. a ten není na dvě děti stavěný," vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám