Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blogerka Nikol Moravcová (36) se po mateřské dovolené vrací do pracovního procesu. Od té doby, co je maminkou, se Nikol živí především online médii a od moderování si dala pauzu. Nyní se k profesi vrací, ale ve zcela nové disciplíně. Poprvé bude moderovat reality show.

Na televizní obrazovky míří pořad Love Island, který českým divákům ještě není příliš známý, zato v zahraničí se těší velké přízni. Skupina žen a mužů z Česka a Slovenska odletí na Kanárské ostrovy, kde si ve vile pod drobnohledem kamer mají najít svou životní lásku. Kromě toho, že mohou soutěžící vyhrát jackpot v podobě spřízněné duše, čeká na jednoho šťastlivce i finanční odměna.

Nikol, která bude pořadem provázet, věří, že i v reality show je možné najít lásku. Ona sama se s manželem a otcem dcery Violetky dala dohromady přes seznamku, kterým většina lidí také příliš nevěří.

„Já sama jsem s manželem hledala štěstí alternativní cestou a myslím, že tato cesta, jak najít lásku, je lepší než pasivně sedět doma. Rozhodně moc fandím našim účinkujícím. Je to samozřejmě o odvaze, o tom sebrat síly, protože ve vile na Kanárských ostrovech se odhalí hodně z osobnosti toho daného člověka,“ svěřila Moravcová, která se nového konceptu reality show nemůže dočkat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám