Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nicole Kidman (56) je v poslední době v oblékání čím dál odvážnější. Pravidelně tvrdě dře na své postavě a ví, že ji může ukázat. A tak se nechala nafotit i pro australský Vogue a na některých záběrech je skoro k nepoznání. Lidé ale z focení příliš nadšení nejsou.

Herečka má ultra štíhlou postavu a kromě filmového plátna ji celkem často vidíme i na společenských akcích, kam volí zajímavé outfity. Jako naposledy na premiéře seriálu Expats, kde se objevila v odvážných šatech s holými zády. A teď přišel čas být ještě odvážnější. Herečka se objeví v únorovém vydání magazínu Vogue, který už nabídl ochutnávku z pestrého focení, kdy herečka dokonce několikrát změnila outfit. Patrně nejodvážnějším kouskem je velmi titěrná černá krajková podprsenka, ke které Nicole oblékla designovou sukni.

Velmi výrazné jsou pak dlouhé blond vlasy, ve kterých Nicole připomíná herecké ikony z dob dávno minulých. Jako doplněk pro focení tvůrci použili živého hada, s nímž si herečka klidně hraje. Celý projekt ale na účtu magazínu Vogue na sociální síti nevzbudil příliš pozitivní hlasy. Ba právě naopak. Hezkých komentářů se doposud objevilo spíš jako šafránu. „Stylista je příšerný, sorry Vogue.“ „Upřímně, nenechala si se sebou zase něco udělat? Už ani nevypadá jako ona.“ „Je to příšerné.“ „Proč je zvíře módní rekvizita? Kruté.“ Nebo dokonce: „Co jsme udělali, abychom si tohle zasloužili?“ zní hodnocení sledujících módního magazínu na Instagramu.

A ani v magazínu Daily Mail čtenáři tentokrát herečku nešetřili. „Další mužské torzo na ženském těle.“ „Vypadá jako pornohvězda na obalu DVD.“ Nebo: „Dejte to pryč, zlato, jste úspěšná seriózní herečka, matka a manželka. Nemusíte to dělat, abyste se cítila sexy.“ Herečka by si tak možná měla zakázat názory lidí na focení vůbec číst. A to i přesto, že se nedávno nechala slyšet, že je jí jedno, co si kdo myslí. Taková vlna hejtů by ji ale možná mohla zabolet.

Reklama

Další články

Načítám