Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svou alabastrovou pleť a útlé křivky v neděli večer na premiéře seriálové novinky Expats předvedla Nicole Kidman (56). Australská hvězda se představila v odvážném modelu, v němž hrozilo nechtěné odhalení. Risk se ovšem vyplatil a herečka vzbudila kýženou pozornost a obdiv nejen u fotografů, ale i u všech ostatních přítomných.

Na premiéře nové drama série z dílny společnosti Amazon Prime Video v New Yorku Nicole zapózovala se svými kolegy, nechyběli například Brian Tee, Jennifer Salke, Sarayu Blue, Ji-young Yoo, Ruby Ruiz či Amelyn Pardenilla, ale ani tvůrkyně a režisérka projektu Lulu Wang.

Nicole se tak po novoroční dovolené ve své domovině, kam vzala celou rodinu včetně mladší sestry Antonie, vrátila naplno do pracovního zápřahu a povinností okolo propagování své seriálové novinky. Nicole ovšem letos uvidíme ještě v dalších projektech. Těšit se na ni můžete v thrillerech Holland, Michigan a Babygirl nebo romantické komedii A Family Affair, kde se všude zhostí hlavní ženské role.

Nicole je zkrátka na roztrhání, a tak rozhodně nemá čas na čtení komentářů některých lidí, kteří se často a rádi vyjadřují k její postavě či k tomu, co si obleče na sebe.

Kidman nedávno pro Daily Mail uvedla, že se rozhoduje sama, co si vezme na sebe, a že sází spíš na své pocity než na rady ostatních, co by měla nosit. Nicole už tak prý neřeší, co si o jejích módních rozhodnutích kdo myslí, a nosí si, co vyhovuje jí samotné.

Reklama

Další články

Načítám