Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Víkendové Snídaně Iveta Maurerová se stále vznáší na obláčku zamilovanosti. Se slavnou zpěvačkou LP už někdejší česká královna krásy tvoří pár několik měsíců. Ač byla v poslední době zpěvačka hodně zaneprázdněná, a to kvůli úspěšnému turné, čas si na sebe našly. A nyní si konečně užívají i zaslouženou dovolenou.

Maurerová se pochlubila zamilovanými snímky z Bali, kde si dámy užívají společné chvilky a relax. Sympatická moderátorka zveřejnila několik snímků včetně žhavé líbačky v bazénu.

„První den na vysněném místě s mou vysněnou láskou,“ tetelila se blahem Maurerová, která potěšila i všechny své fanoušky. Ukázala totiž figuru v plavkách, kterou si udržuje ve výtečné formě.

Iveta se s LP seznámila loni v květnu, když byla zpěvačka hostem Víkendové Snídaně. LP se natolik zalíbila, že si ji vybrala do svého klipu Dayglow, kde už došlo na první polibek, byť jen v rámci dějové linky v klipu. Už tehdy ale mezi dvěma sympaťandami přeskočila jiskra.

„LP je úžasný a výjimečný člověk se srdcem na správném místě. Doslova z ní jenom srší a září energie a má neskutečné charisma,“ říkala Super.cz moderátorka, která nyní podle svých slov prožívá největší lásku svého života a na LP pěje jen samá slova chvály.

„Nikdy jsem nikoho nemilovala víc než tebe a děkuji ti, že jsem díky tobě našla úžasný pocit jít světem s někým milujícím vedle sebe. Miluji tě nejvíc na světě!“ napsala Iveta LP v přání k jejím narozeninám, které zpěvačka nedávno slavila.

Reklama

Další články

Načítám