Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simona Krainová (51) si s manželem Karlem Vágnerem nenechala ujít filmový festival v Karlových Varech, kde se prochází nejen po červeném koberci, ale během příjemných slunečných dnů také ulicemi. A tak i na tento pár mohou fanoušci třeba na kolonádě narazit.

Simona a Karel jsou manželé už třináct let, také jsou rodiči dvou synů, a právě v Karlových Varech je znát, že jim láska dál jenom kvete. Na filmovém festivalu působí během dne i ve večerních hodinách jako čerstvě zamilovaní.

Náš fotograf manžele zachytil právě během jedné z procházek, při které se něžně dotýkali, Karel své Simoně hladil zadeček, a nehnuli se od sebe na krok. Hezký pohled na ně byl, i co se týče stylu.

Simona se oblékla do zemitých barev. Šaty doplnila koženým páskem, křivákem a sandálky na podpatku. Karel zvolil bílou košili a džínové šortky. Oba měli nasazené pilotky, a tak na první pohled působili jako hollywoodský pár.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám