Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když něco dělá, tak na sto procent. I přesto, že to někdy odnese i její tělo. Eva Burešová (30) má za sebou víkend na jevišti. Hned několik představení muzikálu Bodyguard zvládla zpěvačka a herečka odehrát i s bolavou nohou, nebylo tomu poprvé.

Jak sama přiznala, nikdy se nešetřila. „Zraněnou nějakou končetinu jsem měla tisíckrát. Blbka jsem si třeba během představení Jesus Christ Superstar nikdy nebrala chrániče na kolena, abych jakože viděla ty spáleniny a modřiny, což pro mě znamenalo, že vidím výsledek své práce a to, že fakt makám,“ svěřila se Eva Burešová, která tentokrát sdílela snímek ze šatny.

Na vedlejší židli tak ulevuje své noze, kterou si před pár dny poranila. „Tvrdá jsem na sebe pořád. Před týdnem jsem si natáhla blbě sval a pak jsem odehrála tři představení Bodyguarda na podpatcích, kde neslezu z jeviště a běhám a běhám. Včera už jsem to cítila, a když jsem v první scéně vylezla na jeviště, řekla jsem si oj joj. Holka, jak ty budeš dělat sexy divu, když kulháš jak Quasimodo?“ svěřila se Eva s tím, že bolest se snažila přejít a je vděčná všem svým kolegům v zákulisí, kteří jí během představení pomohli.

Jako by to nestačilo, přišel k bolavé noze a kulhání další defekt, který ohrozil celé představení. „Těsně před vyběhnutím se mi urval zip u šatů, a jelikož je tam opravdu extrémně málo času, nestihl se ničím nahradit,“ svěřila se Eva, která se jen modlila, aby diváci nedostali jiný zážitek, než pro který si přišli. „Naštěstí šaty zůstaly, kde měly, ale komické to určitě trochu bylo. Hynek Čermák to velice dobře a rychle vyřešil a natočil se zády k lidem a mě si vzal tak, aby mě diváci viděli zepředu a nic nikoho nerozhodilo. No byl to včera zážitek jak pro vás, tak pro nás,“ nechala se slyšet Eva, která by na sebe podle fanoušků měla dávat více pozor.

„Opatrujte se. Jste profíci a vždycky si poradíte, i když my diváci máme rádi, když se něco nepovede,“ napsala Burešové jedna z fanynek. „Evi, ať máš nohu brzo v pořádku a můžeš zase křepčit na jevišti,“ stálo v další zprávě. „Hlavně na sebe dávej pozor! Věřím, že jsi byla perfektní a nikdo nic nezaznamenal!“ připsala další z fanynek pod mnoho zpráv, ve kterých zpěvačce přejí sledující brzké uzdravení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám