Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorku Pavlínu Wolfovou, dceru zpěváku Petra Spáleného a Pavlíny Filipovské, vídáme v publicistickém pořadu 360°. Tentokrát jsme ale probírali vaření, protože jsme se potkali na křtu kuchařky Romana Vaňka.

„Vařím ráda a hodně, hlavně pro kamarády ve velkých objemech. Čím víc lidí, tím vařím radši. Pro dva mě to nebaví a děti už si vaří samy. A fakt vařím podle Romana, protože má všechno přímočaré a jasné,“ svěřila se s tím, že od maminky se prý vařit neučila. „Ona to podle mě moc neumí, i když taky vydala kuchařku. Vařit jsem se naučila sama, je to o odvaze. Postavíš se k tomu a zkusíš to,“ smála se Pavlína.

„Ke mně se chodí na rostbíf s domácí tatarkou a speciálními saláty. To je taková moje parádní jízda. Ale umím cokoli,“ pochlubila se. Má ráda i to, když se u ní návštěvy samy pustí do vaření.

Pokud jde o její stravovací návyky, liší se podle toho, jak pracuje. „Když pracuju, v pět úplně vypnu jídlo, protože bych asi usnula. A když večer nevysílám, jím absolutně všechno. Bohužel. Ale obecně se snažím každý den šestnáct hodin nejíst. Jde mi to dobře, protože ráno nesnídám, a je to pro mě režim, který funguje. V kostymérně máme váhu a to, co ukazuje, pak vypadá na obrazovce ještě o osm kilo víc. Celé je to o disciplíně. Když chcete jíst, co máte rádi, musíte se hlídat. A nevypadat na obrazovce jako medicinbal je pořád těžší,“ uzavřela.

Související témata:
Pavlína Wolfová

Reklama

Další články

Načítám