Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Až dosud se o tom jen spekulovalo, ale nyní je jasné, že pouze přáteli, jak tvrdil Colin Farrell (47), s Britney Spears (42) před dvaceti lety nebyli… Zpěvačka to prozradila ve svých memoárech The Woman In Me, které oficiálně vyjdou v úterý.

Přestože jejich románek měl hodně krátkého trvání, má na něj Britney Spears očividně divoké vzpomínky. Slavná držitelka Grammy se svěřila, že se s Colinem sblížila přes jednoho společného známého po rozchodu s Justinem Timberlakem (43) v roce 2003.

Britney prý irského herce navštívila na natáčení filmu S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení a věci nabraly poměrně rychlý spád. Zpěvačka jejich vášnivý úlet přirovnala k pouliční rvačce a popsala, že se sebe navzájem nemohli nabažit.

„Rvačka je pro to to jediné vhodné slovo. Zápasili jsme tak vášnivě, že to vypadalo, asi jako když se dva rvou na ulici,“ popsala Britney v úryvku, který získal k dispozici časopis TIME.

Zpěvačka dokonce doprovodila herce koncem ledna 2003 na premiéru jeho thrilleru Test, ale když se tehdy Farrella novináři na Britney ptali, měl poměrně jasno: „Nechodíme spolu. Je to milá, sladká dívka. Ale nic se neděje, jsme jen kamarádi.“

Jestli toto vyjádření bylo pro zpěvačku studenou sprchou a důvodem, proč jejich románek trval pouhé dva týdny, zatím není jasné. V knize se to však možná dozvíme…

Reklama

Další články

Načítám