Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak vás Super.cz jako první informovalo, bývalá modelka Dominika Mesarošová (38) přiznala konec vztahu s dnes již expartnerem Tomášem Novotným, se kterým má pětiletého syna Eliána. Společně žili v Brně a loni se přestěhovali do Prahy.

Je to tak, bohužel se naše cesty rozešly,“ potvrdila nám v týdnu informace Dominika, která žila s Tomášem téměř sedm let. Nyní ale začíná prosakovat hlavní důvod, proč jejich vztah dospěl ke konci.

Modelka totiž deníku Blesk přiznala, že hlavní příčinou ukončení vztahu je, světe, div se, nevěra. „Ano. Byly tam nevěry a byly cílené nejen na mé kamarádky. Více se k tomu nebudu vyjadřovat s ohledem na našeho nezletilého syna.“

„Potřeboval bych obejmout a potulit. Pošli adresu, udělám ti společnost. Budeme sexovat?“ napsal silikonové krásce Evě Feuereislové (34), které ho naprášila jak Dominice, tak na sociální síti.

Co se týče jejich vztahu, navíc v posledních měsících to byla právě Dominika, která se stala živitelkou rodiny. Její dnes již bývalý partner v hlavním městě nenašel práci, která by ho naplňovala. „Někdy se ty role obrátí a já na tom nevidím nic špatného. Dneska je moderní doba a někdy se postarají ženy. Možná to zní překvapivě, ale není na tom nic špatného,“ řekla nám před časem Dominika.

Reklama

Další články

Načítám