Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blogerka Dominika Myslivová (29) se poprvé od porodu objevila na veřejné akci i se synem Derianem, kterého přivedla na svět letos v srpnu. „Cítím se výborně. Je to velká životní změna. Je to něco jiného, než jsem doposud zažila,“ řekla Super.cz Dominika.

Zatím vše zvládá, i když je to pro ni náročné. Rodinu má v Ostravě, chůvu se rozhodla zatím nemít. „Chůvu nemám, občas pomáhá mamka. Ale je to složitější, rodina je celá daleko. Chtěla jsem původně chůvu, měla jsem to v plánu, ale malý se narodil a já si neumím představit, že bych ho nechala někomu cizímu hlídat,“ krčí rameny.

Její partner Zdeněk se prý zatím moc nezapojuje. „Partner se musí začít více snažit. Má své limity, které by měl překročit,“ usmívá se.

Svatba zatím na pořadu dne není. „Prstýnek nemám. Partner se o svatbě ale baví a já mu řekla, ať to hlavně vymyslí originálně a nenajdu prstýnek pod vánočním stromečkem,“ dodala Myslivcová na akci v luxusním obchodu s dětským oblečením v centru Prahy.

Reklama

Další články

Načítám