Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezi hosty premiéry závěrečné řady seriálu Iveta nechyběl syn zpěvačky Ivety Bartošové (†48). Artur Štaidl byl v kině Lucerna díky své nové image nepřehlédnutelný. Stejně tak i jeho dvojník, začínající herec Karel Šimek.

Přestože Artur Štaidl na premiéře rozhovory dávat nechtěl, jeho seriálový dvojník o natáčení a své první roli promluvil. „Bylo to super, potkal jsem hodně lidí, kteří byli skvělí. Ze začátku to byl stres a byl jsem nervózní,“ svěřil se Super.cz seriálový Artur Štaidl.

Chlapce hledal tým seriálu Iveta přes sociální sítě a nutno říct, že výběr se jim povedl. Přestože měl Karel Šimek na natáčení o něco delší vlasy než nyní, je Arturovi velmi podobný.

Štaidl a Šimek se setkali už během natáčení a také při slavnostní premiéře. A bylo vidět, že si spolu rozumí. Syn Bartošové začínajícího herce zčásti připravoval a potkali se kupříkladu při natáčení v Itálii. „Rád bych hrál dál, jestli něco přijde, tak to přijmu,“ dodal Karel Šimek.

Další články

Načítám