Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavnostní premiéru závěrečné části minisérie Iveta si v kině Lucerna nenechala ujít řada známých osobností. Mezi hosty nechyběl ani jediný syn Ivety Bartošové (†48). Artur Štaidl (27) se postaral o hvězdný příchod, pod brýlemi byste ho nejspíš ani nepoznali.

Do zaplněného kina dorazil krátce před zahájením slavnostní premiéry v doprovodu partnerky, s níž byl i na premiéře loni na jaře. Na podzim sice prozradil, že v jeho životě nikdo není a je single, pár si k sobě zřejmě znovu našel cestu.

Dorazili dokonce i barevně sladěni. Zatímco půvabná brunetka oblékla šaty ve vínově červené, Artur ve stejném odstínu zvolil sako i kravatu. Při příchodu se pak schoval za černé sluneční brýle a překvapil novým knírkem, který si nechal narůst. Krátce zapózoval přítomným fotografům a pak hned vyrazil do lóže kinosálu, kde se dobře bavil.

Pro závěrečnou sérii seriálu Iveta, kdy se byl podívat i na place, tvůrcům poskytl obrazy, které namalovala jeho matka. „Je to jedna z pár vzpomínek, které mi zůstaly po mamce. Obrazy mám pověšené. A je to příjemná vzpomínka,“ svěřil se Štaidl. „Jsou dost abstraktní, mamka nikdy moc nesdílela, čím procházela, když je malovala,“ dodal syn zpěvačky.

Související témata:

Další články

Načítám