Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná zpěvačka Elizabeth Kopecká (29) se pustila do hubnutí, shodila deset kilo a teď řeší, jak si váhu udržet. „Při mé dietě byly v podstatě vyloučené přílohy, takže teď zkoumám, co dál,“ vysvětlovala nám po přednášce výživové poradkyně britské královské rodiny Gabriely Peacock.

„Pár tipů mě docela zaujalo, protože postavu nemám zadarmo. Asi mi na to chybí ta správná genetika, ale s tím nic neudělám. Přitom maminka spalovala vždycky rychle, ale po ní jsem to nezdědila. Mám to horší. Musím mít sebekontrolu a i moje tělo to vyžaduje, když už si navyklo na zdravější stravu,“ přiznala.

„Tedy na druhou stranu mám samozřejmě chutě na to, co jsem jedla dřív. Ale řekla jsem si, že to vydržím, už proto, že mám před natáčením klipu. Ale hledám různé cesty, tady mě třeba zaujalo, že přerušovaný půst se nemusí držet pořád, ale stačí třeba polovinu týdne a pak to trochu rozvolnit, aby z toho člověku úplně nepřeskočilo,“ domnívá se.

Zpěvačka se svěřila, že její maminka už o ni měla kvůli hubnutí strach. „To nemusí. Mám jídlo tak ráda, že nehrozí, že bych sklouzla do nějaké poruchy příjmu potravy. Dopřeju si třeba během dne. Ale pravidelně se vážím, abych si těch deset kilo dole udržela, i když mi to někdy o kilo nebo dvě zakolísá, ale vím, jak to srazit a víc už bych zhubnout nechtěla,“ ujišťuje.

„Není to jednoduché. Člověk se o sebe musí starat, zvlášť v šoubyznysu, protože ty komentáře jsou někdy drsné. Před těmi deseti kily jsem se třeba párkrát dočetla, že vypadám jako v pokročilém stadiu těhotenství,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám