Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Při hlasování do Českého slavíka na ni sice její fanoušci tak trochu zapomněli, ale na samotném předávání cen zpěvačka Elizabeth Kopecká (29) zářila jako opravdová zlatá slavice. V obepnutých šatech s ultra vysokým rozparkem, který sahal skoro do pasu, se sice cítila skvěle, ale raději prý při záběrech a focení ani nedýchala.

„Ještě jsem trochu zhubla a snažím se zatahovat břicho. A snažím se míň dýchat,“ prozradila zpěvačka, která za poslední rok na svojí postavě pořádně zapracovala, i za cenu drsného odříkání. „Stále se držím a snažím se jíst zdravě. Musím říct, že si nemůžu dovolit jíst, co chci. Chodím pěšky a mám vyváženou stravu, vím, co na mě funguje,“ svěřila.

Zajímala nás i její nová tvorba. „Moc se těším na to, že bych měla v lednu vydat českou písničku. Trošku jsme s tím otáleli, ale nechtěla jsem vydávat nic, co by pro mě nebylo dobré,“ krčila rameny. V našem rozhovoru nám také prozradila, že je stále single. Od loňského rozchodu s fotbalistou Václavem Černým žádného nového muže ve svém životě nemá.

Reklama

Další články

Načítám