Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Influencerka Veronica Biasiol a pokerová hráčka Barbora Mlejnková potvrdily rozchod. Mlejnková je z rozchodu velmi špatná.

„Myslela jsem si, že náš vztah je zalitý sluncem, asi to bude na Verče, aby to vysvětlila,“ řekla Super.cz loňská účastnice Survivoru Mlejnková. Ke konci vztahu se nyní vyjádřila i Veronica. Dle jejích slov to vypadá, že vztah ukončila právě ona.

„Ano, rozešly jsme se. Naše osobnosti jsou zjevně neslučitelné, a to mě vede k nutnosti jít dál vlastním směrem. Poslední tři roky byly jedny z nejintenzivnějších v mém životě, ale cítím, že jsme si předaly, co jsme měly. I přes neustálé snahy o zlepšení jsem po posledních událostech rezignovala a vztah nadobro ukončila. Prosím, žádné další spekulace proč, jak, kvůli komu nebo čemu. Jde o moje osobní rozhodnutí, naše soukromí, a především dva cizí životy. Respektujte to,“ uvedla známá influencerka a finalistka Miss Czech Republic na sociálních sítích.

Mlejnková sice čekala na to, až Biasiol vše vysvětlí, s odpovědí své expartnerky ale nesouhlasila.

„Vím, že čekáte na nějaké vyjádření k tomu rozchodu. Já na to momentálně nemám náladu ani čas se zamýšlet, co tam napsat, aby to vypadalo, co nejlíp. To prostě nedělám. Jediné, k čemu se můžu vyjádřit, je to její vyjádření. Já jsem čekala, že se buď na něčem domluvíme, nebo to tam napíše asi trošku upřímněji. Já s tímhle, co tam napsala, vůbec nesouhlasím. Takže uvidíme, jestli se mi to bude chtít nějak řešit, nebo ne. To, jak se Verča vyjádřila, za mě není skutečný,“ podotkla pokerová hráčka bez dalších detailů.

Reklama

Další články

Načítám