Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Film, který mapuje patnáct let života MMA zápasníka Karlose Vémoly (38), míří do kin. Slavnostní premiéra proběhla nejen v Praze, ale také v Bratislavě, kde nemohla chybět ani Karlosova manželka Lela Ceterová (34).

Krásné blondýnce to i tentokrát velmi slušelo, avšak jejímu finálnímu looku předcházela nehoda, která se mohla proměnit v pořádný trapas. Lela si prvně oblékla bílou róbu, která se ovšem své premiéry nedočkala. Z jejího těla ji totiž strhl eskalátor těsně před vstupem na červený koberec.

„Tentokrát ne můj muž, ale eskalátor ze mě strhl šaty na premiéře jeho filmu Karlos, která se konala v Bratislavě. Naštěstí mě zachránila moje kamarádka Deniska. Jinak bych musela přijít v kalhotkách,“ uvedla Lela s úsměvem a informací, že měla štěstí v neštěstí. Během pár minut se jí podařilo sehnat nové šaty, které blondýnce sedly jako ulité.

Na druhý pokus si oblékla elegantní tmavě zelenou róbu od značky Victoria Beckham. V šatech s odhalenými zády opět dokonale vynikla i Lely štíhlá silueta a přednosti.

„Nechtěla bych být ve vaší situaci s tím eskalátorem,“ vzkázala fanynka. „Tak tyhle šaty jsou vážně pecka. Za mě mnohem hezčí než ty bílé,“ uvedla další. „Nejkrásnější šaty, jaké jste mohla zvolit. Absolutní dokonalost,“ napsala sledující.

Reklama

Další články

Načítám