Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavnostní premiéru má za sebou snímek Matka v trapu, o němž tvůrci hovoří jako o „skoro komedii“. V hlavní roli filmu plného ženských příběhů podle stejnojmenné knihy Uljany Donátové uvidíme Petru Hřebíčkovou (44)Lenku Vlasákovou (52).

Obě dámy na premiéře zářily v modelech českých návrhářů. Zelenou róbu si Petra pořídila od značky Leeda, Lenka oslovila Lukáše Macháčka. „Chtěla jsem něco veselejšího, a když mi nabídl tenhle kostým, s radostí jsem souhlasila,“ řekla Super.cz herečka, která rozzářila červený koberec.

Vyfikly se i další známé tváře, které ve snímku účinkují. Neskutečně v černých dlouhých šatech vypadala herečka Jana Švandová, která snad zastavila čas. Tmavé barvy zvolily i mladší herečky. Anastázie Chocholatá, kterou můžete znát například z pohádky Zakleté pírko, v malých černých odhalila záda. Mladinká Valerie Vachková nazula k obtažené róbě trochu humpolácké boty. A seklo to i manželce Ondřeje Rychlého Tereze, která večer uvedla.

Snímek Matka v trapu je hlavně příběhem o ženském přátelství, v němž se podle tvůrců svým způsobem najde každá z divaček. Pokud jde o muže, i oni hrají svoji roli. V hereckém obsazení tak najdeme ještě Jaroslava Plesla, který na premiéře chyběl, Marka Němce a Boba Klepla.

Reklama

Další články

Načítám