Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tereza Brodská (55) patří k velmi dobrým herečkám, v poslední době dostala velkou příležitost v seriálu Smysl pro tumor. Přesto, že se ráda nechá krásně upravit, nebojí se svým fanouškům ukázat i bez líčení. A ti ji chválí.

Dceru Vlastimila Brodského a Jany Brejchové televizní diváci vídají už několik desítek let. Své první role získala už v sedmdesátých letech, nezapomenutelný je pak její výkon v seriálu Vlak dětství a naděje z roku 1985. Výrazně se ale také lidem do paměti zapsala v Básnících či v seriálech Ulice nebo Slunečná. V roce 1995 pak získala Českého lva za úlohu ve snímku Má je pomsta. Dalšího pak za film Dvojrole v roce 1999.

Terezu tak lidé znají skoro celý její život a dá se říct, že v posledních letech jako by nestárla. I díky svému typickému mikádu to herečce stále stejně sluší a díky tmavým očím a vlasům vypadá dobře, i když si ji zrovna nevezmou do parády profesionální vizážisté. To dokázala i svým posledním selfíčkem. „Je dobrý si tady občas připomenout, jaký to je bez těch líčidel a makeupu…blbý. I tak krásnej den,“ zhodnotila sama sebe Tereza. Lidé ale měli zcela opačný názor.

„Ano, u někoho to možná blbý je. Ale to rozhodně není tvůj případ, Terezko,“ napsal jí Jiří Ployhar. „Ale vždyť Ty Terezko víš, že jsi krásná i tak a jenom nás zkoušíš,“ nebo „Sluší Vám to i tak. A hlavně máte čistou duši,“ či „Jsi neskutečně krásná žena,“ to jsou další z mnoha komentářů, kterými fanoušci herečku počastovali. Poklonu jí vysekla dokonce i Dagmar Havlová nebo Lenka Vlasáková.

Terezu Brodskou jistě pohladí po duši to, kolik krásných komentářů obdržela. Sama převážně děkovala, v jednom případě ale napsala, že „už musí na víčka“. I bez zákroku ale rozhodně neztrácí své půvaby.

Reklama

Další články

Načítám