Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Elis Mraz (29) se nebojí velkých změn. Loni změnila barvu i celkový účes již několikrát. Fanoušky ohromila například tím, že se odbarvila, následně se sama ostříhala, potom se ukázala s prodlouženými rudými vlasy, a dokonce objevila kouzlo paruk.

Nyní fanoušky ale odrovnala další změnou. Rozhodla se pro barevnou kombinaci, ve které ji někteří lidé skoro nepoznali. „Tak jsem se rozhodla trochu zaexperimentovat… A miluji to. Aneb kdo říkal, že nejde být obojí,“ napsala talentovaná zpěvačka k překvapivé fotce. Spojila tak blond i zrzavou barvu dohromady.

„Eliško, skoro jsem vás nepoznala, je to pecka,“ napsala jí jedna z fanynek a strhla se lavina pochvalných reakcí. „Vám moc sluší tahle barva i střih vlasů.“

Eliška má změny celkově velmi ráda, a to i ty, které nesouvisejí s účesem. „Já i často stěhuji věci a nábytek ve svém bytě, každé dva měsíce třeba. Moji kamarádi, když ke mně po čase přijdou, tak říkají, že to mám úplně jiné než předtím,“ svěřila se nedávno Elis Mraz Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám