Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Elis Mraz v průběhu letošního roku ukázala, že umí být jako chameleon. Za poslední měsíce několikrát razantně změnila image. Nyní mnohé překvapila. Na jedné akci, kde se vyhlašovala nejlepší firma roku, se objevila ve výrazné paruce.

Změna nás natolik překvapila, až jsme zpěvačku málem nepoznali. „Nedávno jsem objevila kouzlo paruk. Ony jsou velmi drahé, zkusila je nejdříve objednat z internetu a překvapivě tahle není úplně špatná. Marsell Bendig ke mně dneska přijel a taky mi říkal, že to vypadá dobře. Tak nevím, možná mě teď všichni v komentářích zhejtují, ale aspoň to zkouším,“ smála se Elis během rozhovoru pro Super.cz.

Důvod byl jasný, její vlasy totiž už pocítily následky častého barvení a odbarvování. „Já mám červené vlasy aktuálně a nejradši bych měla blond, za týden rezavou. Kéž by mi někdo řekl dřív, že si můžu koupit paruky a nemusím si barvením tak ničit vlasy. Teď už to vím a budu si své vlasy ničit míň a zkusím si pohledat další paruky,“ práskla na sebe Elis Mraz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám