Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takhle si sobotní večer Victoria Lamas zřejmě nepředstavovala. Herečka, jež je dcerou seriálového ‚Odpadlíka‘ Lorenza Lamase, s DiCapriem krátce randila po jeho loňském rozchodu s Camilou Morrone, ale oscarový herec na ni zřejmě zapomněl a na seznamu hostů se její jméno nenacházelo. Ochranka u vstupu byla neúprosná, a tak měla mladá herečka smůlu a musela se z místa odporoučet.

Nutno podotknout, že ač se to na hercově narozeninové párty doslova hemžilo slavnými osobnostmi, hercovy expřítelkyně mezi nimi chyběly. Komu se ovšem Leo na akci věnoval, byla jeho současná partnerka - italská modelka Vittoria Ceretti, s níž to prý herec myslí po dlouhé době skutečně vážně.

Je tak možné, že Leo nechtěl zbytečně přilévat olej do ohně a svou pověst proutníka podpořit ještě tím, že si sezve na oslavu zástupy svých bývalých milenek. Alespoň to snad mohlo být malou útěchou pro čtyřiadvacetiletou Victorii, pro niž musel být odchod s nepořízenou, navíc za přítomnosti fotografů, značně nepříjemnou záležitostí.

Na Leově párty se tak sešli mimo jiné třeba jeho nejlepší kamarád herec Tobey Maguire, dále Lady Gaga, Beyoncé a Jay-Z, Zoe Saldana, Kim Kardashian, Rita Ora, Olivia Wilde a řada dalších.

Související témata:
Victoria Lamas

Reklama

Další články

Načítám