Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Díky nedávné české premiéře filmu Barbie je růžová barva nejvíce trendy, co kdy byla. Herečka a zpěvačka Natálie Grossová (21) by o tom mohla vyprávět. Sama už nějaký čas růžovou nosí a nemůže si ji vynachválit. Na její štíhlé postavě má tato typická holčičí barva šmrnc. Herečka si navíc nedávno vyzkoušela, jaké je to být porotkyní v talentové soutěži, a právě výraznou barvou oblečení dodávala energii mladým talentům.

„Pro mě to byla i velká inspirace, pozorovat každou z holčin a kluků, byli úžasní. Držím všem palce, ať dosáhnou svých cílů a snů, svěřila se po finále pěvecké dětské soutěže TOP VOICE 2023 herečka, která nedávno propůjčila hlas Ariel ve filmu Malá mořská víla.

Pokud ale pány Natálka v růžovém zaujala, mají smůlu. Je šťastně zadaná a přítel jí navíc pomáhá i profesně. Je to totiž hudební producent z Amsterdamu, který si říká Hit My Dm. „My spolu mluvíme v angličtině, chodila jsem od malička na jazykovou školu, takže je angličtina pro mě docela v pohodě a zpívá se mi v ní dobře,“ řekla nedávno pro Super.cz.

Ale vraťme se k dětským talentům. Mladší zpěváci a zpěvačky totiž následně pokřtili svůj klip. Mimo Natálie jim jejich první dílko pokřtil také David Gránský, Lenka Dusilová, muzikálová hvězda Nikola Ďuricová nebo Michaela Tomešová, kterou nová generace talentů lehce vyděsila a inspirovala, aby na sobě dále makala. „Hned po finále jsem zvýšila četnost svých hodin zpěvu,“ dodala se smíchem Míša.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám