Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letní dovolenou se Natálie Grossová (21) rozhodla již tradičně trávit v Itálii. Na sever jezdí se sestrou Denisou a maminkou Šárkou už od dětství a na tradici nehodlají nic měnit. Dámskou jízdu si v letovisku Bibione dokonce užívají i s čtyřnohým členem rodiny.

„S mamkou a se ségrou je to náš rituál, vyrážíme do Itálie každý rok,“ svěřila se Super.cz Natálka, která vyrazila načerpat energii k moři už před začátkem prázdnin. Během léta totiž bude v divadle zkoušet nový muzikál Troja. „Bude to víc ženská role. Už je mi dvacet, tak už to muselo přijít, budu tam mít dokonce milostnou scénku,“ prozradila zpěvačka.

Na dámskou jízdu vyrazily Grossovy nejen s kamarádkou Aničkou, ale také s fenkou Queeny, která je plnohodnotným členem rodiny.

Aby veškeré aktivity zvládla s nimi, přibalily pejskovi na cestu také kočárek. V tom vyrazila Queeny dokonce i do romantických Benátek, které jsou od Bibione nedaleko. Vedle výletů si Natálka na dovolené se sestrou maminkou užívá dobré jídlo a relax na pláži.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám