Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na slavnostním předávání cen Český slavík nechybí ani Eva Burešová (30). Zpěvačka, která bude během předávání cen také jedním z vystupujících hostů, rozzářila červený koberec ve výrazné rudé róbě.

Jak jsme již informovali, pro letošní Slavíky se spojila s módní návrhářkou Zuzanou Lešák Černou, se kterou se Eva rozhodla spolupracovat podruhé. „Bude to hezké. Takové elegantní, ale zároveň tam dáváme prvek moderny. Tak uvidíme, jak se to bude divákům líbit,“ řekla Super.cz před Slavíky Burešová.

Róba pro zpěvačku se začala utvářet už letos v červenci. „Nebylo snadné materiál získat a o hodinách výroby a práci s ním ani nemluvím. Stačí říct, že k tomu nestačí pouze jehla a nit, ale bylo potřeba například i kladivo,“ prozradila Super.cz návrhářka. Cena modelu vynaložené práci odpovídá. „Šaty vychází na 120 tisíc,“ uvedla Zuzana Lešák Černá.

Eva Burešová byla na červeném koberci tentokrát nepřehlédnutelná, a to nejen výraznou barvou svých šatů, která je trendy pro letošní zimu. „Vytvořila jsem Evě obří gumičku, která má funkční boa,“ dodala návrhářka k extravagantnímu prvku.

Reklama

Další články

Načítám