Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

K příležitosti prvního půlkulatého výročí svátku všech nadšenců do komiksů Comic-con se do Prahy sjelo i několik světových hvězd. Tou zřejmě nejznámější i mezi starší generací je herec Patrick Duffy, jenž ztvárnil mimo jiné Bobbyho Ewinga v seriálu Dallas či Franka Lamberta v neméně slavném sitcomu Krok za krokem. A právě Patricka Duffyho jste mohli o víkendu spatřit v ulicích staré Prahy…

Během tiskové konference zmiňovaného Comic-conu, kam zavítali ještě například seriálový představitel Hercula Kevin Sorbo či Chris Barrie a Craig Charles známí z kultovního Červeného trpaslíka, Duffy prozradil, že se do české metropole těšil.

„V Praze jsem poprvé a velmi jsem se sem těšil, protože každý, komu jsem v Americe řekl, že jedu do Prahy, tak mi to záviděl. Ti, kteří tady byli, tak byli nadšeni,“ řekl během tiskové konference herec, jenž před dvěma týdny oslavil 75. narozeniny a prozradil, že mu na první pohled učarovala Vltava.

Na Patricka a jeho doprovod čekalo v centru Prahy, které o víkendu navštívil, rekordní teplo. Z hotelu v centru jejich kroky směřovaly nejprve na Karlův most, kde se herec zvěčnil se svým malým plyšovým králíčkem, jehož si zřejmě bere na cesty jako talisman. Následně si jej fotil na různých zajímavých místech.

Následně se přesunul na Malostranské náměstí, kde si prohlédl i chrám svatého Mikuláše a pokračoval do Nerudovy ulice. Zchladit se v horkém sobotním dni zašel také do Muzea čokolády, kde se čepuje mimo jiné pivo s čokoládovou příchutí.

Reklama

Další články

Načítám