Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Praze se koná pátý ročník setkání milovníků komiksů, fantasy a sci-fi Comic-con. Mezi jeho nejznámější hosty patří Chris Barrie a Craig Charles, hlavní představitelé populárního britského seriálu Červený trpaslík, Hercules Kevin Sorbo nebo Patrick Duffy, známý ze seriálů Dallas a Krok za krokem.

Duffy, který v březnu oslavil půlkulaté, pětasedmdesáté narozeniny, je v metropoli poprvé a těší se, až ji pozná. Od přátel na ni prý měl skvělé ohlasy. „V Praze jsem poprvé a velmi jsem se sem těšil, protože každý, komu jsem v Americe řekl, že jedu do Prahy, tak mi to záviděl… Ti, kteří tady byli, tak byli nadšeni,“ řekl během tiskové konference.

Dalšími hosty byli např. herci z kultovního Červeného trpaslíka Chris Barrie (Rimmer) a Craig Charles (Lister). Ti předvedli, že mezi nimi panuje skvělá chemie a stejně jako v seriálu se před diváky špičkovali. Pochválili také český dabing.

Související témata:
Comic-con Prague

Reklama

Další články

Načítám