Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálový zpěvák Ondřej Bábor už je ženáč. Tentokrát už se oženil a svatba je platná. Poprvé si totiž před lety vzal zpěvačku Míšu Noskovou (41) při obřadu na Srí Lance, svatbu pak ale pár úředně nestvrdil v Česku, proto u nás nebyla platná.

Tentokrát už je ženáč se vším všudy. Loni na podzim si vzal za manželku partnerku Natálii. „Je to moje platná první svatba. Jednou jsem si to vyzkoušel, teď to bylo doopravdy,“ řekl Super.cz Ondřej.

„Našel jsem tu pravou, je pro mě stvořená. Tady to šlo samo. Žádost o ruku byla romantická, o samotě, v soukromí. Svatba byla s rodinou, s přáteli, se všemi. Bylo nám to souzeno, vyšlo nám vše nádherně, i počasí,“ dodal k listopadové veselce.

V plánu je i založení rodiny. „Určitě o tom mluvíme, oba chceme děti. Ještě chceme chvíli počkat. Natálka je mladičká, nechci ji do toho hrnout. Třeba za rok,“ upřesnil Ondřej na představení kostýmů k muzikálu Troja, který bude mít premiéru 1. února v Divadle Broadway.

Ondřej hraje dvě role: Achilla a Hektora. Pořádně na to vymakal postavu. „Dřel jsem hodně, abych vypadal jako bojovník. Hraju velkého válečníka, tak jsem musel pracovat,“ dodal Bábor.

Související témata:

Další články

Načítám