Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dýdžejka Andrea Pomeje (36) patří mezi ostřílené provokatérky. Když nedráždí svým tělem před objektivem profesionálního fotografa, vezme si telefon a začne se fotit sama. Na fotky z koupelny už jsou u ní její fanoušci zvyklí a vedle snímků z vany teď sexy brunetka opět podráždila mnohým fantazii.

Po náročných večerech, které tráví za dýdžejským pultem, si Andrea ráda dopřeje odpočinek v horké koupeli. S ledabyle pohozeným ručníkem se nyní Pomeje zvěčnila před zrcadlem. Nejdříve vystavila na odiv ňadra a následně provokovala i svým zadečkem. Studem dýdžejka rozhodně netrpí i přesto, že k profi focení, které nedávno absolvovala, se musela nějakou dobu přemlouvat.

„Já jsem se odhodlávala rok. Hrozně se mi nechtělo a necítila jsem se. Měla jsem období, kdy se mi nechtělo vůbec nic, a teď už to bylo nutné,“ řekla Super.cz Pomeje, která na sociální sítě umístila fotky, které by možná mohly jít na jinou platformu. „Na Onlyfans kašlu,“ dodala dýdžejka, která větší odhalování nemá v plánu.

Reklama

Další články

Načítám