Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jaké jiné téma než Survivor, kterým si sama prošla a kde aktuálně o přežití bojuje její přítel, zpěvák Sebastian, s Andreou Bezděkovou (29) probrat, že? Modelka se nám svěřila se svými stesky a vyjádřila se i k osočení, že je její partner ufňukánek, což vyplynulo z rozhovoru vypadlé Ornelly Koktové (31).

Sama Bezděková vzpomíná na Survivor ráda, stále se stýká i se svými spoluhráči. „Stýská se nám po sobě. Bylo tam daleko méně starostí než v reálném životě. Člověk tam řešil jen základní biologické potřeby a to bylo dost léčivé na hlavu,“ míní Andrea, která se loni probojovala téměř do finále.

O tom, že Survivor není opravdu procházka růžovým sadem, mluvila i se svým přítelem. „Říkala jsem mu to. A já to po svém návratu brala dost vážně, protože je to pro mě srdcová záležitost, na rozdíl od něj. To, jaký kalibr to je, si uvědomil až tam, ale s radami samozřejmě odjel. A to, že jsou tam zatím takoví měkkýši, tak mám pocit, že je to proto, že leckdo přecenil své možnosti,“ míní Andrea.

Zrovna o jejím partnerovi ovšem Ornella Koktová mluvila jako o uplakánkovi, který po Andree neustále teskní. „Určitě si o něm nemyslím, že je ukňučený. Někdo to tak může přetransformovat, když jen řekne, že se mu stýská. Já si naopak myslím, že je to hezké, že na mě myslí. A podle jeho výkonu, který tam podává, co se týče jeho fyzické zdatnosti, tak ukazuje, že to není žádná fňukna,“ oponuje Bezděková, kterou partner už dříve potěšil tím, jakou má fyzičku. Prý mnohem lepší než ona, a to je modelka velká sportovkyně.

Andrea v našem rozhovoru přiznala, že se jí po příteli velmi stýská, ale Survivor vidí jako určité tmelení vztahu. „Vím, že se mi vrátí a je to pro něj strašně dobrá zkušenost. A to, že za sebou budeme mít stejný zážitek, je i taková vztahová terapie. Lecjaký pár by něco takového potřeboval. Docela to tam člověka vyškolí,“ uzavřela Bezděková.

Reklama

Další články

Načítám