Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak už jste možná zaregistrovali, Miley Cyrus (31) se aktuálně nachází na Havaji, kde rozhodně není sama. Kromě přítele Maxxe Moranda s sebou vzala nejen maminku Tish Cyrus, ale i jejího manžela herce Dominica Purcella. Toho si šestapadesátiletá Tish vzala minulý měsíc a na Havaji si tak užívají svatební cestu.

Dominica Purcella si jistě vybaví všichni fanoušci seriálu Útěk z vězení, kde ztvárnil postavu Lincolna Burrowse. Herec jako velký fanda surfování tráví většinu volného času na prkně, zatímco Tish se zdržuje spíš na písčité pláži. Miley a Maxx pro změnu zkouší šnorchlovat.

Se svatbou Tish a Dominic nezaháleli. Zasnoubili se teprve v květnu a před dvěma týdny do toho praštili. Brali se v domě Miley v Malibu a obřadu se účastnilo na šedesát hostů. Teprve loni se přitom zpěvaččina maminka po třiceti letech manželství rozvedla s country zpěvákem Billym Rayem Cyrusem, otcem Miley. Problémy měli ovšem už řadu let. Už v minulosti oba dokonce požádali o rozvod, ten nakonec dotáhli do konce až loni.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám