Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Popová rebelka Miley Cyrus (31), která měla poslední dobou napilno kvůli vydání a promo nové nostalgické písně s názvem Used To Be Young, odjela na zaslouženou dovolenou. Její volba padla na Havaj. Kromě jejího o šest let mladšího partnera Maxxe Moranda s nimi vyrazila i zpěvaččina maminka Tish Cyrus, která navíc vzala svého nového manžela.

Jak Miley, tak i její přítel, který je rovněž z hudební branže, si užívali ve vlnách oceánu v černých plavkách. A zatímco Miley, která se proslavila jako seriálová Hannah Montana, odhalila mnoha tetováními ozdobené tělo a piercing v pupíku, její milý měl kůži spíš sežehnutou sluncem, ale kérkám zřejmě tolik neholduje.

Přestože vztahu Miley s mladším a oproti ní neznámým bubeníkem zpočátku nikdo nevěřil, jejich vztah trvá již minimálně od začátku loňského roku a dosud se obešel i bez skandálů. Morando působí v rockové kapele Lilly a v letech 2015 – 2018 byl součástí uskupení The Regrettes.

Zdá se, že Maxx zatím statečně snáší i častá srovnávání s Liamem Hemsworthem, jenž je považován za největší lásku zpěvaččina života. Miley mu loni věnovala i píseň Flowers, z níž sice Liam nevyšel úplně nejlépe, ale bylo z ní celkem zřejmé, že ve zpěvačce zanechal nesmazatelnou stopu. S přestávkami spolu strávili deset let a v roce 2018 se dokonce vzali, ale po dvou letech se rozešli definitivně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám